Husvagnsservice Örnsköldsvik

Husvagnsservice

Till oss kan du i Örnsköldsvik vända dig för att få ta del av professionell och säker husvagnsservice. Vi på TL Caravan har en stor kunskap inom reparationer och service av husvagnar.

Har du ett sviktande golv i husvagnen som du vill åtgärda och få stabilt igen? Vi har som specialitet att korrigera och limma golv som sviktar i husvagnar. Hos oss finns ett brett utbud av kvalitetstjänster för din husvagn. Vi utför reparationer av kylskåp, pannor, och övrig utrustning.

Övriga arbeten som vi utför är bland annat:
Grund och underhållsservice, fukttester, bromsrenoveringar samt allt annat som
man kan tänka sig på en husvagn som kan bli fel.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att kontakta oss.

Husvagnsservice Husbilsservice
Fuktreparation av husvagn

En husvagn som större delen av året befinner sig i Skandinavien får oftast utstå vatten och fukt. Du kanske bara upptäcker fukt i en liten del av vagnen, men faktum är att problemet kan vara allvarligare bakom panelerna.

Bedömning av problemets fulla omfattning
Vi kommer alltid att be dig att ta med din husvagn eller husbil för en riktig bedömning så att vi kan identifiera den verkliga omfattningen av fukt med hjälp av vår kunskap om de gemensamma vatteninloppspunkterna på olika märken och modeller. Du får ett öppet svar och vi börjar inte arbeta förrän vi har ditt uttryckliga tillstånd.

Komplett fuktreparation
Vårt tillvägagångssätt innebär att vi, undersöker din fuktskada fullt ut. Det innebär att vi jobbar från utsidan till insidan, så att vi kan identifiera och ersätta alla drabbade trävaror och eventuellt skadade yttre delar. Om vi behöver ta bort sidorna, baksidan eller till och med taket, så gör vi det för att säkerställa din säkerhet och din husvagns långsiktiga integritet. Så, medan du kanske inte alltid får vädret, får du alltid ett kvalitetsfullt reparationsjobb hos TL Caravan service.

Husvagnsservice i närheten av Örnsköldsvik

Oavsett omfattningen på reparationen eller servicen, så finns vi här för att göra jobbet åt dig. Vi tar oss an allt från komplexa fuktreparationer till enklare servicearbeten och du får hos oss alltid en husvagnsservice av högsta klass. Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig till oss. Du hittar vårt garage en bit utanför Örnsköldsvik, välkommen!

Tillbehör & reservdelar

www.tiab.se: Tillbehör och reservdelar till chassi.
www.kamafritid.se: Tillbehör och reservdelar övrigt till husvagn och husbilar.

Husvagnar

Husbilar

Släpvagnar

TL Caravan Service
Torgny Lithell

Hörneå 224
905 72 Hörnefors

073-0585995
tl-caravan@outlook.com