Släpvagnsservice Umeå

Släpvagnsservice

Utöver husbilar och husvagnar har vi även kompetensen samt erfarenheten att kunna utföra servicearbeten på släpvagnar. Vi erbjuder en rad olika reparationer på alla typer av släpvagnar, oavsett modell. Hos oss får du alltid en kvalitativ och professionell släpvagnsservice där vi noggrant utför det efterfrågade arbetet.

Har din släpvagn inte gått igenom besiktningen kan du tryggt lämna in den till oss i närheten av Umeå, så ser vi till att göra de åtgärder som krävs.

I alla våra arbeten så används alltid säkra och kvalitativa metoder för att ge kunden ett resultat som håller i längden. Du kan hos oss lita på att vi gör jobbet, vi lämnar aldrig någonting ogjort. Vi kan hjälpa dig med allt från att lägga nytt golv i släpvagnen till mer avancerade reparationer av släpvagnen.

Släpvagnsservice i närheten av Umeå

Har du några frågor eller funderingar kring vår släpvagnsservice så är du varmt välkommen att kontakta oss. Boka en tid hos redan idag, vi ser till att ta väl hand om din släpvagn. Vi finns i närheten av Umeå, välkommen till vårt garage!

släpvagnsservice

Husvagnar

Husbilar

Släpvagnar

TL Caravan Service
Torgny Lithell

Hörneå 224
905 72 Hörnefors

073-0585995
tl-caravan@outlook.com